paté op een cracker met champignons, een walnoot en een vleugje tijm

Ingrediënten
  • 100 gram paté
  • 100 gram champignons, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel boter
  • 1 theelepel verse tijmblaadjes
  • 1 handvol walnoten
  • Zout en peper naar smaak
  • Crackers naar keuze (bijvoorbeeld volkoren of rogge)
Bereiding
  1. Verhit de olijfolie en boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte sjalot en knoflook toe en bak ze tot ze zacht en glazig zijn.
  2. Voeg de fijngehakte champignons toe aan de pan en bak ze tot ze zacht en lichtbruin zijn, ongeveer 5 minuten. Roer af en toe. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Smeer een royale hoeveelheid van de paté op elke cracker.
  4. Leg de champignons en verse tijmblaadjes erop.
  5. Halveer de walnoten en plaats een halve walnoot bovenop elke cracker met paté voor een mooie presentatie en extra textuur.
  6. Serveer de paté crackers als aperitiefhapjes bij een feestje of als voorgerecht bij een speciale gelegenheid. Geniet ervan!

Doe mee en maak kans op een Willy Naessens speelgoedkraan!

Hoe kun je één van de 10 gelukkige winnaars worden?

  1. Download de kleurplaat hieronder & print af.
  2. Kleur de tekening in.
  3. Stuur je kunstwerk per post naar de Sint, Waregemseweg 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Hou onze sociale media in de gaten, want op 6/12 worden de namen van de 10 winnaars bekendgemaakt.

Veel succes!

kleurplaat downloaden

Reserveer de bourgon foodtruck

De foodtruck markt is de laatste jaren sterk gegroeid en daarom hebben we bij Bourgon 2 foodtrucks ter beschikking voor uw evenementen. De Bourgon foodtrucks staan garant voor lekker eten, kwaliteitsvol vlees, een enthousiast team en een gezellige sfeer!

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons