Over bourgon

Bourgon is het huismerk van de firma Franky Fresh Food. Een gamma lekkere, ambachtelijke vleeswaren waar wij als Belgen fier op kunnen zijn. Ambachtelijke ham voor de boterham of voor pastaschoteltjes… Gerookt spek om uw gerechtjes op te waarderen… het zijn slechts een paar voorbeelden. Bourgon omvat ook excellente paté’s met als hoogtepunt de wildpaté’s en fijne mousses zoals fazant, haas, reebok, everzwijn, bosduif,… Delicatessen om van te smullen. De Bourgon salami’s zijn eveneens traditioneel vervaardigd. Een topgamma salami’s met of zonder look of verrassende specialiteiten zoals de Notensalami. U smaakt het verschil.

Bourgon, dat is overheerlijke charcuterie van eigen bodem en bovendien vers van het mes gesneden bij uw vakman…

Met deze boodschap willen u als consument aanzetten om voor uw stukje vlees aan te kloppen bij uw specialist in de buurt. Een welgekomen duwtje in de rug van onze hardwerkende beenhouwer. Een stiel waar we in groot gebracht zijn en die altijd onze liefde zal wegdragen.

Al deze kwaliteitscharcuterie wordt al meer dan 30 jaar gemaakt volgens de regels van de ambacht in diverse gespecialiseerde productiebedrijven binnen de Willy Naessens Food Group.

Bourgon, charcuterie vers van het mes.

Dat smaakt!

Reserveer de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons