Foodtruck

Reserveer een Bourgon foodtruck voor uw evenement!

De foodtruck markt is de laatste jaren sterk gegroeid en daarom hebben we bij Bourgon 2 foodtrucks ter beschikking voor uw evenementen. De Bourgon foodtrucks staan garant voor lekker eten, kwaliteitsvol vlees en een gezellige sfeer!

Elke foodtruck met bijhorende recepten is gelimiteerd tot een bepaalde regio. Wenst u hier graag meer informatie over? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wat mag u verwachten

Bourgon is charcuterie ‘vers van het mes’ van Belgische bodem. We hebben deze heerlijke en kwaliteitsvolle ham, spek, paté en salami nu ook in een streetfoodjasje gestoken.

De Bourgon foodtruck brengt naast zijn befaamde Bourgon spekburger ook heerlijke pasta’s en andere specialiteiten naar jouw feest, bedrijfsevent, lokale markt en festivals.

We brengen de nostalgie van de slager uit het dorp tot aan je deur door onze authentiek aangeklede foodtruck. Ons immer enthousiast team maakt de sfeer compleet en bezorgt jullie graag een onvergetelijke ervaring.

Wilt u een unieke, smaakvolle en hippe catering voor je huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsevent, tuinfeest,… Contacteer ons voor een heerlijke belevenis.

Vraag offerte aan

Huur de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons