Mini croque-monsieur met Bourgon BBQ ham en korianderpesto

Ingrediënten
  • ½ bosje basilicum
  • ½ bosje koriander
  • Boter
  • 1 deciliter olijfolie
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaan
  • 8 sneetjes toastbrood
  • 1 onbehandelde limoen
  • 8 kersttomaten
  • 4 sneetjes Bourgon BBQ ham
Bereiding
  • Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.
  • Voor de pesto doe je de koriander en de basilicum blaadjes in een vijzel samen met 1 theelepel limoensap, de geraspte Parmezaan en een beetje olijfolie. Stamp alles heel fijn en giet er zoveel olijfolie bij als nodig. Breng de pesto op smaak met peper, zout en limoensap
  • Rooster de sneetjes brood en snij ze daarna diagonaal doormidden
  • Besmeer de toastjes met een klein beetje boter. Beleg de ene helft met de barbecue ham, lepel er wat pesto over en bestrooi met basilicumblaadjes. Doe er de andere helft van de toast op en prik vast met een prikkertje.
  • Verdeel de minicroquejes over de borden en werk af met tomaatjes en pesto

Huur de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons