Geroosterd rozijnenbrood met Bourgon wildpaté en perenchutney

Bereiding
  • Schil en ontpit de peren. Snijd ze vervolgens in blokjes. Schil de ui en gember en snijd ook in blokjes. Verwijder de zaadjes van de chilipepers en hak deze samen met de koriander zeer fijn.
  • Breng al deze ingrediënten in een kookpan aan de kook. Voeg er de witte en bruine suiker en het ciderazijn aan toe. Laat daarna alles nog eens 30 à 40 minuten sudderen op een laag vuurtje. Roer de ingrediënten regelmatig om en verwijder het schuim. Breng daarna op smaak met peper en zout.
  • Duw een cirkel met een vormpje uit de sneden brood. Rooster deze vervolgens tot dat ze goudbruin zijn. Doe een lepel perenchutney op de broodjes en leg er daarna een stukje Bourgon wildpaté op. Werk af met enkele blaadjes cresson.

Reserveer de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons