Ardeens haasje met champignonsaus, prinsessenboontjes en kroketjes

Ardeens varkenshaasje - champignonsaus
Ingrediënten
  • Ardeens haasje – Bourgon
  • Boter
  • Peper en zout
  • Bereide champignonsaus
  • Boontjes
  • Kroketjes
Bereiding

Bak het varkenshaasje op middelhoog vuur. Laat beide kanten dichtschroeien zodat de sappen in het vlees blijven. Draai het varkenshaasje regelmatig om. Eens het vlees mooi bruin is, zet het vuur lager, leg een deksel schuin over de pan. Laat het vlees zo gedurende 20 à 25 minuten bakken naar gelang de dikte.

Bereid de boontjes en de kroketjes.

Serveer met bereide champignonsaus van bij uw lokale beenhouwer.

Reserveer de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons