Carpaccio van gerookte rundsfilet

Ingrediënten
  • Grove peper
  • Pijnboompitjes
  • Rucola
  • Schilfers Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • 16 flinterdunne sneetjes gerookte filet van Bourgon
Bereiding
  • Verdeel de sneetjes gerookte rundsfilet over de borden. Ongeveer 4 sneetjes per bord.
  • Voeg enkele druppels olijfolie en balsamicoazijn over het vlees.
  • Strooi vervolgens de schilfers Parmezaanse kaas over het bord.
  • Bak de pijnboompitjes krokant in een antikleef pan en strooi ze daarna over het bord.
  • Werk af met enkele takjes rucola en geef het gerecht nog extra smaak met grove peper.

Huur de bourgon foodtruck

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons