Hapje van peperkoek, appel en Bourgon wildpaté

Ingrediënten
  • 1 eetlepel kristal suiker
  • Een klontje boter
  • 4 plakjes peperkoek
  • 1 jonagold appel
  • 200 gram Bourgon wildpaté
Bereiding
  • Steek met een kleine serveerring of eventueel een jeneverglaasje 2 ronde schijfjes uit elk plakje peperkoek
  • Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in schijfjes van een halve centimeter. Steek met de serveerring ook ronde schijfjes uit de appelschijfjes.
  • Verhit een antikleef pan en voeg het klontje boter toe. Bestrooi de appelschijfjes met de suiker en bak ze gaar in twee minuten. Laat ze licht karamelliseren.
  • Als afwerking leg je op elk schijfje peperkoek een schijfje gebakken appel. Werk daarna af met een stukje Bourgon wildpaté. Als de paté zacht genoeg is kan je er quenelles van maken met twee koffielepels.

Je kan dit recept ook gebruiken met andere patés zoals boerenpaté of crème paté.

Doe mee en maak kans op een Willy Naessens speelgoedkraan!

Hoe kun je één van de 10 gelukkige winnaars worden?

  1. Download de kleurplaat hieronder & print af.
  2. Kleur de tekening in.
  3. Stuur je kunstwerk per post naar de Sint, Waregemseweg 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Hou onze sociale media in de gaten, want op 6/12 worden de namen van de 10 winnaars bekendgemaakt.

Veel succes!

kleurplaat downloaden

Reserveer de bourgon foodtruck

De foodtruck markt is de laatste jaren sterk gegroeid en daarom hebben we bij Bourgon 2 foodtrucks ter beschikking voor uw evenementen. De Bourgon foodtrucks staan garant voor lekker eten, kwaliteitsvol vlees, een enthousiast team en een gezellige sfeer!

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons