Frankfurterworst-mummies

Ingrediënten
  • 12 stuks: Frankfurterworsten (Bourgon)
  • 3 vellen bladerdeeg
  • 1 ei
  • Mosterd
  • Optioneel ‘ketchup’
Bereiding

 

  1. Verwarm de oven voor volgens de instructies van het bladerdeeg.
  2. Rol het deeg uit en snijd het in dunne stroken om je “mummies” in te wikkelen.
  3. Omwikkel elke Frankfurterworst met de deegstrookjes, laat een klein stukje vrij voor het gezicht.
  4. Plaats de “mummies” op een bakplaat.
  5. Klop het ei los en bestrijk hiermee de worstjes.
  6. Bak ze ongeveer 25 minuten tot ze goudbruin zijn.
  7. Plaats twee olijven op elk worstje voor de oogjes en bak ze in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  8. Als finishing touch kan je de mosterd gebruiken om 2 oogjes te vormen en drizzle wat ketchup over je mummies voor dat extra “bloederige” effect!

Smakelijk!

Doe mee en maak kans op een Willy Naessens speelgoedkraan!

Hoe kun je één van de 10 gelukkige winnaars worden?

  1. Download de kleurplaat hieronder & print af.
  2. Kleur de tekening in.
  3. Stuur je kunstwerk per post naar de Sint, Waregemseweg 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Hou onze sociale media in de gaten, want op 6/12 worden de namen van de 10 winnaars bekendgemaakt.

Veel succes!

kleurplaat downloaden

Reserveer de bourgon foodtruck

De foodtruck markt is de laatste jaren sterk gegroeid en daarom hebben we bij Bourgon 2 foodtrucks ter beschikking voor uw evenementen. De Bourgon foodtrucks staan garant voor lekker eten, kwaliteitsvol vlees, een enthousiast team en een gezellige sfeer!

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons