Bladerdeegstokjes met pesto & ham

Ingrediënten
  • 1 rol bladerdeeg
  • 100 gr pesto
  • 6 sneedjes ham (Bourgon)
  • 1 ei

16 stokjes

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van het bladerdeeg.
  2. Rol het bladerdeeg uit.
  3. Smeer het midden van het deeg in met de pesto en leg de plakjes ham erbovenop.
  4. Vouw het deeg dicht en snijd de zijkanten bij zodat het een rechthoek vormt.
  5. Snijd lange repen van het deeg en draai ze op tot spiralen.
  6. Leg alle repen op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met een losgeklopte eierdooier.
  7. Bak 10 tot 15 minuten, tot ze goudbruin zijn.

Smakelijk!

Doe mee en maak kans op een Willy Naessens speelgoedkraan!

Hoe kun je één van de 10 gelukkige winnaars worden?

  1. Download de kleurplaat hieronder & print af.
  2. Kleur de tekening in.
  3. Stuur je kunstwerk per post naar de Sint, Waregemseweg 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Hou onze sociale media in de gaten, want op 6/12 worden de namen van de 10 winnaars bekendgemaakt.

Veel succes!

kleurplaat downloaden

Reserveer de bourgon foodtruck

De foodtruck markt is de laatste jaren sterk gegroeid en daarom hebben we bij Bourgon 2 foodtrucks ter beschikking voor uw evenementen. De Bourgon foodtrucks staan garant voor lekker eten, kwaliteitsvol vlees, een enthousiast team en een gezellige sfeer!

Klik hier voor meer info

Lekkere bourgon recepten

Bekijk ze allemaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten!

Contacteer ons